Groepen

Groepen

Hieronder vind je alle groepen van dit jaar.

Groep 1/2A

De kinderen helpen Pompom met het bedenken van allerlei spelletjes met de spullen uit het schuurtje, zoals dozen en planken. En in de tuin is nog veel meer te vinden. Kijk samen met uw kind ook eens in een opslagruimte of in de schuur. Vinden jullie ook materiaal waarmee je buiten kunt spelen?

Lees meer over groep 1A

Groep 1/2B

Samen met Pompom ontdekken we ook waar we in onze buurt fijn kunnen spelen, op welke plekken je beter niet kunt spelen en waarom dat zo is. Als het veilig is op de stoep kunnen we er in elk geval heel wat leuke spelletjes doen.

Lees meer over groep 1B

Groep 1/2C

Samen met Pompom ontdekken we ook waar we in onze buurt fijn kunnen spelen, op welke plekken je beter niet kunt spelen en waarom dat zo is. Als het veilig is op de stoep kunnen we er in elk geval heel wat leuke spelletjes doen.

Lees meer over groep 2

Groep 3

In onze klas zitten al veel leeskampioenen. Elke dag oefenen we rijtjes woorden en dit gaat steeds beter. Eigenlijk willen alle kinderen leeskampioen worden, dus is het belangrijk om thuis ook veel te oefenen. Al is het elke dag maar 5 minuten… DOEN HOOR!!!

Lees meer over groep 3

Groep 4

Het leren van de tafels in spelvorm ,op het digibord en ook in de methode wordt er veel aandacht aan besteed. De leuke natuurlessen van meester Sander (van Natuur Educatie Rotterdam.) Rekenspelletjes binnen en buiten de klas helpen ons om het rekenen toe te passen. Bij taal en spelling gebruiken we regelmatig wisbordjes, wat ons helpt om op een leuke ,uitdagende manier bezig te zijn met onze taal.

Lees meer over groep 4

Groep 5

Nu de herfst is gekomen, zijn we inmiddels zelf ook op stoom gekomen en zijn we echt een groep geworden. Er is meer rust, meer werkgerichtheid en ook meer vrolijkheid in de groep. Iedereen heeft een eigen plek gekregen in de klas!

Lees meer over groep 5

Groep 6

We gaan al weer richting de zomervakantie. Met het mooie weer in aantocht hebben we een hoop leuke uitjes en activiteiten op het programma staan. De mini finals zijn net geweest. Wat een gezellige en sportieve middag hebben we gehad! De komende weken gaan we regelmatig naar de kinderboerderij waar we les krijgen over zaaien en planten en we kijken uit naar het schoolreisje!

Lees meer over groep 6

Groep 7

Het schooljaar is alweer begonnen en om elkaar te leren kennen, doen wij elke dag Energizers. In de eerste week hebben wij een aangepast rooster gehanteerd, zodat iedereen weer in het ritme van school kon komen. Vanaf week twee is het volledige rooster ingegaan en hebben de kinderen hun eerste huiswerk meegekregen.

Lees meer over groep 7

Groep 8

Na de meivakantie zijn wij toch echt beland in de laatste fase van de basisschool voor de kinderen. Een fase die voornamelijk gaat over musical en kamp. Daarom zijn wij ook elke dag bezig met het oefenen van de musical, het maken van decor en het voorbereiden van kamp.

Lees meer over groep 8

Nieuws

Kalender