Groep 8

Groep 8

Welkom op de pagina van groep 8!

Het laatste basisschooljaar voor deze klas. Met de de doorstroomtoets en het advies. Dat is altijd toch een beetje spannend. Naast deze mijlpalen, staan er een hoop leuke dingen te gebeuren in groep 8. Zoals kamp, musical of film, bezoekjes aan middelbare scholen en nog veel meer.    

Leerkrachten:

Op maandag en vrijdag staat juf Maaike voor de klas. Op dinsdag, woensdag en donderdag geeft meester Paulo les. Meester Sven blijft helpen met extra ondersteuning.

We houden u via Social Schools op de hoogte van wat er zoal in groep 8 gebeurt. Op de Facebook en Instagram pagina’s van de school wordt u op de hoogte gehouden van algemene gebeurtenissen. Kijk vooral af en toe eens of er wat nieuws op staat. 

Belangrijke informatie dit schooljaar:

Gymtijden: 

Elke dinsdag gymmen wij van 10:05 uur tot 11:00 uur. Op woensdag gymmen wij van 11.30 uur tot 12.30 uur. De leerlingen moeten op deze dagen hun fiets meenemen, aangezien we gaan fietsen naar De Bonte Koe. Na de meivakantie gymmen wij elke woensdag buiten. Wilt u hier rekening mee houden met de kleding en schoenen van de kinderen. De kinderen mogen ook een flesje water meenemen om tijdens het sporten te drinken. Tijdens hele hete dagen wordt van te voren insmeren aangeraden. Bij slecht weer zal de gymles in de Bonte Koe zijn en stellen wij jullie tijdig op de hoogte via Social Schools, zodat de kinderen hun fiets kunnen meenemen. 

 

Di, wo, do: meester Paulo

bouwman@waterschip.nl

Ma, vr: juf Maaike

broekman@waterschip.nl

Extra ondersteuning: meester Sven

lomans@waterschip.nl

 

 

 

Nieuws

Kalender