Groep 8

Groep 8

Welkom op de pagina van groep 8!

Het nieuwe schooljaar is alweer begonnen. Het laatste basisschooljaar voor deze klas. Met de eindtoets en je advies. Dat is altijd toch een beetje spannend.   

Naast het vele werk wat we gaan doen zijn we het schooljaar ook met de Gouden Weken begonnen. In deze weken zijn we bezig met het leren kennen van elkaar en de groep te vormen. We spelen spelletjes en doen leuke opdrachten tussen de lessen door.  

Leerkrachten:

Op maandag, dinsdag en woensdag staat meester Paulo voor de klas. Op donderdag en vrijdag geeft juf Elyse les. Op dinsdag is juf Linda ook aanwezig voor extra ondersteuning in de klas. Op donderdag zijn juf Elyse en meester Paulo aanwezig en geven ze afwisselend les. Hiernaast is er ruimte voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning.

Er staan een hoop leuke dingen te gebeuren in groep 8. Zoals kamp, musical of film, bezoekjes aan middelbare scholen en nog veel meer.   

We houden u via Social Schools op de hoogte van wat er zoal in groep 8 gebeurt. Op de Facebook en Instagram pagina’s van de school wordt u op de hoogte gehouden van algemene gebeurtenissen. Kijk vooral af en toe eens of er wat nieuws op staat. 

Belangrijke informatie dit schooljaar:

Gymtijden: 

Elke dinsdagmiddag gymmen wij van 13:15 uur tot 14:15 uur. De kinderen verzamelen om 13.10 uur bij de Bonte Koe. Op woensdag gymmen wij van 10.30 uur tot 11.30 uur.
Na de meivakantie gymmen wij zoveel mogelijk buiten.

Nieuws

Kalender