Groep 7

Groep 7

Welkom op de pagina van groep 7!

Hieronder vindt u algemene informatie over groep 7!

Op dinsdag is meester Jelle extra in de klas. In de ochtend ondersteunt hij meester Sven. Dinsdagmiddag staat hij alleen voor de klas vanwege de ICT middag van meester Sven. Op woensdag werkt juf Maaike.

Op dinsdag en woensdag hebben wij gym. Op dinsdag is dit van 14:30 tot 15:30. Dit betekent dat de kinderen eindigen bij gym en dat zij vanuit de gym naar huis gaan. Op woensdag is van 09:15 tot 10:15.

Op woensdag, donderdag en vrijdag hebben wij fruitdagen op school. Graag fruit mee geven als pauze hap.

In groep 7 gaan wij ons richten op de Cito-entree toets, verkeersexamen, plannen met een agenda, voorbereiden groep en voortgezet onderwijs. Hiernaast hebben wij ook een nieuwe methode Blits, voor studievaardigheden, en gaan de leerlingen werken met een Chromebook. Hiernaast breiden wij de kennis verder uit voor de andere vakken.

De afgelopen periode is ons opgevallen, dat het huiswerk en de agenda meenemen nog lastig is. Daarom gaan wij ons de komende periode hier op richten. Elke maandag vullen wij gezamenlijk de agenda in en is er een beloningssysteem ingezet voor het afhebben/meenemen van het huiswerk.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd even bellen of mailen!

Met vriendelijke groet,

Meester Jelle, meester Sven & juf Maaike.