Groep 7

Groep 7

Welkom op de pagina van groep 7!

Door het corona virus is het een hele rare periode. De afgelopen tijd hebben de leerlingen thuis gewerkt en dit heeft iedereen top gedaan.

Nu zitten wij nog met een halve klas op school, maar vanaf 8 juni gaan wij weer met volledige klassen starten. Hierbij is belangrijk dat wij het huidige rooster gaan volgen, dus NIET het oude. Van maandag t/m vrijdag zijn de kinderen van 08:30 tot 14:00 op school. Alle leerlingen eten op school. Vergeet ook niet dat het woensdag t/m vrijdag fruitdag is, dus wel een fruithapje meenemen!

Vanaf 9 juni gaan wij ook weer starten met gym. Dit zullen wij op de velden van VV Pernis doen. Voor groep 7 zal dit op dinsdag en woensdag zijn van 12:20 tot 13:10. Belangrijk hierbij is dat wij ons daar NIET omkleden. Wilt u ervoor zorgen dat de kinderen op de dinsdag en woensdag al sportief gekleed zijn. Wel graag schoenen meegeven die geschikt zijn voor het kunstgrasveld, dus geen slippers!

Waar gaan wij ons de periode tot aan de zomervakantie op richten? In groep 7 gaan wij ons richten op het herhalen van en voorbereiden op groep 8 richten. Wij gaan er voor zorgen dat alle leerstof die nodig is voor groep 8 herhaalt is en dat de leerlingen hierin kundig zijn.

 

Heeft u nog vragen, kunt u altijd even bellen of mailen!

 

Met vriendelijke groet,

Sven Lomans.