Nieuws

CBS Het waterschip

Schoolmarkt

We mogen weer terugkijken op een zeer geslaagde editie van onze jaarlijkse schoolmarkt met de zon die zo uitbundig scheen! Dit maakte het feest helemaal compleet.

De schoolmarkt heeft een omzet gehaald van €1817,28.

Wat geweldig! Dit geld komt ten goede van de school en er is al een goede besteding gevonden. Er wordt naast de pannakooi een verkeersplein aangelegd, deze wordt vanuit een verkeerssubsidie een stukje betaald. Er ontbreekt echter nog € 1450,-. Dit wordt vanuit het geld van de schoolmarkt betaald. Als het goed is, wordt het verkeersplein in mei aangelegd. De school heeft ook een wens voor gele hesjes neergelegd bij de OR, dit voor de zichtbaarheid als we onderweg zijn met de leerlingen. (Bijvoorbeeld naar de gym of een bezoek door groep 8 naar het VO) ook dit wordt betaald. Iedereen bedankt voor de sponsoring!

Op de schoolmarkt hadden we een pot met schelpen staan waarbij er geraden kon worden hoeveel schelpen er in de pot zaten. In de pot zaten 133 schelpen. Het bodyboard is gewonnen door Lina uit groep 1B zij zat er met 130 schelpen er het dichtste bij.
Lina, veel plezier met je prijs.

Ook de bakwedstrijd was een succes in totaal zijn er 19 baksels ingeleverd….papa’s, mama’s, oma’s en opa’s die de kinderen hebben meegeholpen met bakken bedankt hiervoor!
De bioscoopbon & puntzak patat van de bakwedstrijd voor groep 5/6 is gewonnen door Tirzah uit groep 6
De bioscoopbon & patatgourmet van de bakwedstrijd voor groep 7/8 is gewonnen door Simon, Duncan, Eline, Iris, Max en Danilo uit groep 7

Dan hebben we ook onze jaarlijkse loterij er zijn dit jaar bijna 1000 loten verkocht door de leerlingen!

De uitslag hangt op de beide deuren van de school, als u prijs heeft, kunt u de prijs bij Soraya of Cathy ophalen. Neemt u dan wel het winnende lot mee?

Wij willen nogmaals alle hulpouders, bezoekers en sponsors bedanken, mede dankzij u kunnen we terug kijken op een leuke, sfeervolle en gezellige schoolmarkt!