Nieuws

CBS Het waterschip

Overblijfouders / opa’s / oma’s gezocht!!

Beste ouder(s), verzorger(s),

Na de kerstvakantie biedt de Droomplaats geen Tussenschoolse opvang meer aan, dit betekent dat de school de overblijf moet verzorgen voor ongeveer 60 kinderen. 

Momenteel bieden wij op maandag, dinsdag en donderdag tussen de middag opvang aan, aan ongeveer 40 tot 45 kinderen per keer. De overblijf is echt bedoeld voor ouders die werken of naar school gaan, u mag uw kind niet opgeven omdat u zelf een afspraak heeft. Dit kan alleen in overleg met de overblijf coördinator, Soraya Ruizeveld de Winter. 

Wij zoeken dringend naar hulp tijdens de overblijf. U krijgt voor de overblijf een vrijwilligersvergoeding van € 10,- per keer. U wordt dan van 11.45 – 13.15 verwacht. Dit wordt maandelijks verrekend. Als u interesse heeft om bij ons overblijfhulp te worden, kunt u een mail sturen naar Soraya Ruizeveld de Winter. Email: ruizeveld@waterschip.nl . U kunt tot 13 december een mail sturen waarin u aangeeft op welke dagen u kunt komen en hoeveel u wilt worden ingezet. In de week voor de kerstvakantie zal er gekeken worden naar de mails, wij hopen op veel hulp!

Wij hopen dat er ouders, opa’s of oma’s zijn die kunnen helpen, anders zijn wij genoodzaakt om de opvang extern in te huren en zal de prijs van de overblijf omhoog gaan. 

Met vriendelijke groet, Lianne Vlendré